Eshgro

Eshgro is een ICT dienstverlener die organisaties begeleidt in hun digitale transformatie naar een toekomstbestendige, slimme werkplek in de cloud. Onze dienstverlening draait niet om technologie, maar om het creëren van waarde en klanttevredenheid. Hierbij stellen wij veiligheid, flexibiliteit en transparantie voorop en zien we IT als een middel om groei te realiseren. Met een team van ruim 300 enthousiaste collega’s staan wij vanuit onze vestigingen in Almere, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Boxmeer, Delft en Weert dagelijks voor je klaar om jou te helpen bij al jouw ICT-vraagstukken.

Krachtenbundeling dankzij buy-and-build strategie
De Eshgro Groep werkt volgens een buy-and-build strategie. In december 2020 heeft Eshgro Diabolo ICT overgenomen. Na een jarenlange intensieve en succesvolle samenwerking, was dit voor beide partijen een logische stap. Dankzij het bundelen van de innovatieve ontwikkelkracht van Eshgro en de unieke, persoonlijke klantbenadering van Diabolo creëren we synergie.

In 2021 werd de groei die in 2020 was ingezet versneld door de overname van process automation specialist Thysia in oktober en de fusie met IT dienstverlener Avensus in december. De expertise en oplossingen van Thysia op het gebied van SharePoint, Teams en het Power Platform zijn een enorme versterking van ons innovatieve platform Smarter 365. Door het bundelen van onze krachten met Avensus is Eshgro nu een landelijk opererende moderne workplace specialist op het gebied van clouddiensten en gespecialiseerde security. Hierdoor zijn we nóg beter in staat je te begeleiden bij jouw digitale transformatie en zijn we nóg veelzijdiger als het gaat om de inrichting, het beheer en de ondersteuning van jouw toekomstbestendige, digitale werkplek.

Meer informatie: www.eshgro.nl