Galafeest & Concert 2016

Volgend jaar in 2017,  is het feest op zaterdagavond 11 februari.

Het 45ste Galafeest en Galaconcert vinden plaats op zaterdagavond 23 januari 2016

dit jaar met

De Marinierskapel der Koninklijke Marine

 Pia Douwes en Jeroen van der Boom

De Galaconcert feestavond is een bijzondere en extra mooie avond uit! U geniet eerst van klassieke en populaire muziek en na afloop van het concert is er een groots galafeest waar u kunt dansen op de muziek van ons dansorkest of gezellig kunt napraten in Grand Café Mahler van het prachtige Musis Sacrum.

Voor het goede doel
De opbrengst van het Galaconcert is voor het goede doel! Het batig saldo van dit Gala Concert wordt o.a. besteed aan het sociale carnaval voor diverse Arnhemse zorginstellingen zoals: Ziekenhuis Rijnstate, Insula Dei, Regina Pacis, ’s Koonings Jaght etc. Tevens wordt er ieder jaar een cheque van € 5000,00 aan een goed doel geschonken in de gemeente Arnhem. Dit jaar is dat Bouwspeelplaats De Leuke Linde, de cheque is door hen besteed voor de aanschaf van een water-speel-toestel.
De avond wordt georganiseerd door de concertcommissie van de Ex-Prinsen van de carnavalsvereniging De On-Ganse, de avond is echter geen traditionele carnavalsavond, maar een sfeervolle chique avond.

 

Lokatie: De Concertzaal van Musis Sacrum, Velperbuitensingel 25, 6828 CV Arnhem

Orkest: De Marinierskapel der Koninklijke Marine
Solisten: Pia Douwes en Jeroen van der Boom

Aanvang: 20.00 uur. Het concert, met pauze duurt tot ongeveer kwart over tien en het aansluitende galafeest in de grote Concertzaal van Musis Sacrum gaat door tot twee uur. Grand Café Mahler is ook geopend tot 2 uur.

Na de pauze wordt het een soort Last Night of the Proms.
Het concert wordt opgesplitst in twee delen, voor de pauze is de zaal ingericht met stoelen zoals u dat gewend bent, 24 rijen met ieder 27 stoelen.

Na de pauze wordt het merendeel van de stoelen uit de zaal gehaald en worden er zitjes gecreëerd zodat zij die wat minder makkelijk staan toch kunnen zitten, dat betekend wel dat het merendeel van onze gasten (met plaatsen in de zaal) dan ongeveer een half uur moet staan.

Het feest gaat dan al een beetje beginnen, de muziek zal wat meer uitnodigen tot dansen en als de Marinierskapel, Jeroen van der Boom en Pia Douwes hun muzikale kwaliteiten hebben laten zien, dan zal ons Dansorkest Club Soda de muziek naadloos overnemen en kan het feest helemaal losbarsten. Wilt u op dat moment toch even een beetje rustig zitten, dan is Grand Café Mahler de ideale place to be voor u.

Op het Galafeest, na afloop van het concert,
kunt u dansen op de muziek van ons live dansorkest Club Soda of gezellig napraten met andere concertbezoekers, dit feest is een belangrijk (en volgens vele bezoekers zelfs een héél belangrijk) onderdeel van de concertavond.
Het concert en het feest zijn een gala-avond. Kies voor deze avond extra mooie en stijlvolle galakleding.

Het Dansorkest Club Soda, speelt dit jaar (anders dan anders) in de Grote Concertzaal met een extra grote dansvloer en daaromheen zitjes.

Voor het concert, in de pauze en na het concert in Mahler: Spinkit , de DJ met verrijdbaar soundsysteem, sfeervolle muziek met feestgarantie.

Uw entreekaart voor dit mooie feestelijke evenement kost dit jaar slechts 44 euro.

 

Koop uw kaarten dit jaar via de online bestel pagina van Musis Sacrum of koop ze aan de kassa van Musis, naast de schouwburg/Stadstheater.
De informatie hierover vindt u hier.

Ga hier direct naar de bestelpagina van Musis Sacrum.

Het programma