Laat je verrassen!

Dit jaar hebben we zowel tijdens het Galadiner als het Galaconcert gezorgd voor een aantal verrassende toevoegingen aan het programma!

Noi Pakon
Een combinatie van dans en acrobatiek en dat hoog in de lucht: Noi Pakon zal tijdens het Galaconcert een adembenemende show verzorgen. Sinds haar opleiding aan de dansacademie is Noi actief als danser: van shows tot musicals tot freestyle optredens in diverse clubs. Daarnaast beoefent ze acrobatiek in de lucht met onder andere doeken en hoepels.
Meer informatie: http://noi-online.com/

 


Milko Steyvers
Milko Steyvers, bekend van Circus Renz, zal dit jaar zijn opwachting maken tijdens ons programma. Milko is 25 jaar lang directeur geweest van het beroemde Circus Renz. Hij maakte als clown iedereen aan het lachen. Benieuwd waar je Milko gaat tegenkomen? Laat je verrassen!

 


De meisjes met de Wijsjes
Ook tijdens het Galadiner hebben we gezorgd voor muzikale ondersteuning: De meisjes met de Wijsjes is een vocalpopgroep die de harten van het publiek verwarmt met vierstemmige versies van bekende Nederlandse nummers. Kortom: een gouden kwartet!
Meer informatie: https://www.demeisjesmetdewijsjes.nl/

 


De PuBi’s
Jeugdjazzorkest de PuBi’s bestaat uit talentvolle muzikanten afkomstig van diverse middelbare scholen uit Arnhem en omgeving. De bezetting bestaat uit saxofonisten, trompettisten, klarinettisten, trombonisten, piano, bas, gitaar, percussie, drums en zang, ze staan onder leiding van Marijke Gustorff. De PuBi’s zijn ontstaan vanuit het educatieprogramma van de Guus Tangelder Bigband.
Meer informatie: https://www.demuziekmakerij.nl/de-pubis/