Feest, trouwen, diner, personeelsfeest

Al 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld. Wij zijn een veelzijdig cateringbedrijf dat met een grote glimlach en veel plezier zorgt voor de ultieme feestbeleving. Buitenpoort Catering organiseert en verzorgt uw feest, huwelijk, diner, personeelsfeest, receptie en alle andere mogelijke momenten waarvoor u een cateraar zoekt. We zorgen niet alleen voor een hapje en een drankje maar met een ruime keuze aan meubilair en decoratie in eigen beheer zorgen we ook voor de inrichting en de styling.

Door heel Nederland

Niks is ons te gek. We staan voor alles open. Met de komst van onze tweede vestiging in Amsterdam (sinds 2 jaar) zijn wij extra flexibel en we hebben mede daardoor de mogelijkheid om door het hele land te cateren. Kortom, we zorgen met ons team dat uw event tot in de kleinste details klopt en perfect geregeld is zodat u kunt genieten van uw feest.

Locaties

Ook beschikken we over een aantal locaties. Waarvan sommige onder de Buitenpoort Groep vallen en met andere locaties werken we nauw samen. Meer informatie over onze feestlocaties vindt u op onze website.

Meer informatie over Buitenpoort Catering vindt u op www.buitenpoort.nl