CCV: Betrouwbaar en vooruitstrevend

De betaalwereld beweegt voortdurend, met veranderingen op het gebied van techniek, regelgeving en consumentenvoorkeuren. Gelukkig kunnen wij gebruik maken van onze jarenlange ervaring als marktleider in de betaalbranche. Wij zetten onze kennis en kunde in om u en uw klanten wegwijs te maken in deze ontwikkelingen. U ziet dit aan onze hoogwaardige betaaloplossingen, maar zeker ook aan de manier waarop wij werken.

Mensgerichte oplossingen

Door ons contact met ruim 137.000 klanten merken wij dat behoeften veranderen. Online transacties en betalingen via de smartphone zijn gemeengoed aan het worden. De wereld van elektronische transacties wordt groter en de behoeften van uw klanten vragen om steeds complexere betaaloplossingen. Wij nemen deze behoeften serieus en zoeken voor u een totaaloplossing op maat. Dit doen wij immers al vele tientallen jaren. Bijvoorbeeld door, naast de levering van onze betaalautomaten, ook de afhandeling van uw transacties uit handen te nemen. Zo kunt u uw tijd en aandacht volledig besteden aan uw klanten.

U en uw klanten staan bij ons namelijk altijd centraal. Onze geschiedenis en cultuur zijn daar een weerspiegeling van. Als familiebedrijf investeren wij graag in onze mensen, zodat wij weten wat er speelt in de markt. Zo blijven we betrokken in binnen- en buitenland en weten wij ook uw wensen te vertalen naar praktische oplossingen.

Meer informatie vindt u op www.ccv.eu/nl